foto

HUWELIJK, PORTRET, COMMUNIE EN BEDRIJF

FOTO

VERLOVING & HUWELIJK

 

Huwelijk

 

Een huwelijk zonder zorgen kunnen we u niet beloven. Een prachtige reportage van deze onvergetelijke dag daarentegen wel. We gaan zelfs nog een streepje verder: Tom Verhoeven Foto & Ontwerp kan u voorzien van al uw drukwerk (uitnodigingen, menukaarten, dankkaartjes...) volledig op maat ontworpen. Uw trouwalbum is de meest exclusieve in zijn soort met foto's afgedrukt op FineArt papier voor een tijdloze chique uitstraling .

COMMUNIE, VORMSEL EN LENTEFEEST

 

Communie

 

De focus op het feestvarken! Kies voor een reportage op locatie en laat uw 'kaartjes' maken door Tom Verhoeven Foto & Ontwerp zodat u deze later trots kan uitdelen aan uw klasgenootjes en de familie. Ook een reportage in combinatie met een album is mogelijk (neem contact op voor meer informatie). U krijgt indien gewenst uw foto's op DVD* of USB* zodat u deze kunt showen op sociale media.

 

* een selctie van uw foto's op schermresolutie (hoge resolutie tegen meerprijs)

PORTRET, GROEPEN EN FAMILIES

 

Portret

 

Iedeen is mooi! Waan u een echt topmodel en laat je fotograferen, alleen of in groep, op locatie of hier in de studio. Kom professioneel over met een zakelijk portret, maak oma blij met een canvas van de kleinkinderen of verwen uw liefste met een romantische shoot. Redenen genoeg te bedenken om eens een fotoreportage te laten maken.

ARCHITECTUUR, PRODUCT EN BEDRIJF

 

Bedrijf

 

Geef uw zaak en/of uw producten de aandacht die ze verdienen. Of het nu om een hoofdgerecht gaat van uw restaurant of een handgemaakte tafel uit jouw schrijnwerkerij, ze komen beide beter tot hun recht wanneer er een professionele foto van gemaakt werd. Ook websites die gebruik maken van zulke prachtige, op maat gemaakte foto's worden frequenter bezocht en scoren over het algemeen beter.

U WIL OOK ZO'N FOTO'S

 

Of heb je nog vragen? Maak dan snel een afspraak of neem contact voor meer informatie.

© Copyright.

All Rights Reserved.