ontwerp

LOGO, HUISSTIJL EN LAYOUT

ONTWERP

ONTWERPEN VAN JOU LOGO

 

Logo

 

Een logo is meer dan een tekeningetje of wat initialen. Het is belangrijk dat uw logo de juiste sfeer oproept door gebruik te maken van de best passende kleuren, vormen en eventuele lettertypes. Nog belangrijker is dat uw logo 'blijft hangen'.

BRIEFPAPIER / NAAMKAARTJES / BROCHURES...

 

Huisstijl

 

Een uitgedachte huisstijl zorgt ervoor dat je nog meer opvalt in de massa. Door het gebruiken van een eigen huisstijl in uw naamkaartjes, briefpapier, enveloppes, website, folders en brochures en bij uitbreiding ook uw sociale media word je nog herkenbaarder.

BROCHURES / FOLDERS / KAARTJES

 

Layout

 

Voor het ontwerpen van uw brochures en/of flyers ben je bij Tom Verhoeven Foto & Ontwerp op het juiste adres. Ook voor uw evenement ontwerp ik graag de affiches, uitnodigingen, tickets,...

Zelfs volledige reclamecampagnes behoren tot de mogelijkheden.

 

LOWPOLY / VECTOR / DOUBLE EXPOSURE ...

 

Gepersonaliseerde muurkunst

 

Voor de durvers! Val op met een gewaagde portret tegen de muur. Laat u, uw huisdier of uw kinderen fotograferen en bewerken tot een apart kunstwerk. Ook van uw oldtimer of andere livelingsobjecten kunnen we mooie kunstwerken maken.

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

 

De kans is groot dat we uw wensen toch kunnen vervullen.

Voor al uw vragen kan u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of gewoon via mail fo.tomverhoeven@gmail.com

© Copyright.

All Rights Reserved.